Als ondernemer uw eigen website maken met een CMS programma

Geplaatst op 20-06-2022

Als ondernemer kunt u eenvoudig zelf een site in elkaar zetten met een CMS programma. Zo een programma is uitgerust met een afgeschermde omgeving waarmee op een gebruiksvriendelijke wijze aanpassingen binnen de website kunnen worden aangebracht. U krijgt de beschikking over de inloggegevens waarmee u als beheerder kunt inloggen binnen deze omgeving. Binnen deze omgeving kunt u allerlei onderdelen aanpassen van uw website. Zo kunt u pagina’s toevoegen en het navigatiemenu van uw site wijzigen.

Het CMS systeem van Vrolijk Internet Services is zo een programma waarmee u als beheerder kunt inloggen en wijzigingen kunt aanbrengen aan uw site zonder dat u veel verstand van de techniek hoeft te hebben. Zo kunt u voor uw zakelijke site heel eenvoudig een klantoverzicht maken en plaatsen binnen uw site.

Voegt u een klantoverzicht toe aan uw website, dan zal deze automatisch worden weergegeven binnen de door u gekozen vormgeving. U hoeft zelf alleen de namen van klanten, omschrijvingen en links naar de sites van klanten in te voeren en vervolgens zal het CMS programma ervoor zorgen dat deze in een mooi overzicht op de website weergegeven worden.

De beheerschermen zijn logisch ingedeeld in het menu binnen de beheeromgeving, zodat u snel het scherm kunt opvragen dat nodig is om het door u bedoelde onderdeel te wijzigen. Ook is er binnen de handleiding van het CMS programma een uitleg van ieder scherm opgenomen. Nadat u een bepaalde wijziging binnen de beheeromgeving heeft opgeslagen, zal deze direct zichtbaar zijn op uw website.

Binnen het thema dat u kiest heeft u mogelijkheden om de kleuren van ieder onderdeel van uw site aan te passen. Ook dit kunt u op zo een manier doen dat er geen verstand van HTML of CSS nodig is. Wilt u een diashow aan uw site toevoegen, dan kunt u dat met het CMS pakket van Vrolijk Internet Services op een heel gemakkelijke manier doen.